Søndergaard Biler

Søndergaard Biler - Dit profesionelle Bosch Car Service værksted

Vi er dit profesionelle lokale værksted i Vejrup. Vi har i rigtig rigtig mange år serviceret mange mærker på vores værksted og har derfor en bred viden omkring meget. Intet for stort eller for småt til os.

Book en aftale online nu

Book en aftale online nu Planlæg dit næste værkstedbesøg online netop nu. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer,
hjælper vi gerne på telefonnummer 75 19 02 49 eller dan@sondergaard-biler.dk

Vores service løfter

Enestående kvalitet

Opretholdelse af fabriksgarantien: Vi udfører alle reparationer og al vedligeholdelse i henhold til producentens specifikationer, så bilens fulde garanti stadig dækker.

Arbejde af høj faglig kvalitet: Alle vores medarbejdere er veluddannede. Vi bruger altid det nyeste udstyr.

Originale reservedele: Vi bruger udelukkende Bosch reservedele eller dele af højeste kvalitet for at sikre, at bilen bevarer sin værdi.

Samvittighedsfuldhed: Vi tager os godt af din bil. Og vores værksteder overholder altid gældende standarder for sikkerhed og miljø.

Bred og omfattende

Alt hvad bilen behøver: Vi sørger for vedligeholdelse, reparation og eftermontering. Vi leverer også ekspertrådgivning om alt i forbindelse med bilen.

Tidsbesparende: Du kan aflevere bilen med kort varsel, og vi udfører reparationerne hurtigst muligt, så du aldrig behøver vente længere end nødvendigt.

Altid klar til assistance: Hjælp, når det er nødvendigt. Du kan også tilkalde vores hurtige og pålidelige vejhjælp uden for normal arbejdstid. Brug Bosch 24-timers vejhjælp.

Mobilitet: Vi holder dig på vejen. Du kan få stillet en lånebil til rådighed, når du har brug for det.

Rimelig i alt

Ekspertarbejde, gennemsigtige priser Vi specificerer på forhånd, hvad der skal laves, og hvad det vil koste. Dermed kender du prisen på det hele, inden vi går i gang.

Reelt reparationsarbejde: Vi reparerer kun det nødvendige.

Du har alt under kontrol: Vi kontakter dig altid, inden vi laver ekstraarbejde.

Tjek selv: Vi gemmer de dele, vi fjerner, hvis du vil se dem, når du henter bilen.

Pålidelig i alt

Ingen forsinkelser: Vi overholder altid de aftalte tider.

Pålidelighed: Vi overholder altid vores aftaler.

Kvalitet og afleveringskontrol: Vi prøvekører bilen før aflevering.

Professionel aflevering: En af vores dygtige medarbejdere forklarer fakturaen, og hvad der er lavet, når du henter bilen.

Personlig og engageret

Personlig service: Vi lytter til dig og giver dig gerne gode råd om alt i forbindelse med din bil.

Engagement: Vi gør alt, hvad vi kan for dig og din bil. Du kan trygt overlade det til os at finde den rigtige løsning på selv de mest besværlige eller usædvanlige problemer.

Guide: Lygteguide (Eksternt indhold)

Lygteguide

Hvis lygterne er justeret forkert eller defekte, udgør de en fare for føreren og alle andre trafikanter. I vores Lygteguide kan du læse om, hvordan du justerer lygterne og sikrer optimal sigtbarhed i trafikken.

Guide: Ferieguide (Eksternt indhold)

Ferieguide

Der er nogle vigtige ting, du bør tjekke grundigt, før du starter, så du når sikkert frem. Her kan du læse lidt mere om forskellige ting du skal være opmærksom på.

Høj kvalitetsservice af din bil

Bosch Car Service værksted - Bileksperterne. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil. Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke - Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch - Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov. .

Eksperterne hos Bosch Car Service er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reperation.

For everything your car needs!

Åbninstider

Værksted:
Mandag - Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 12:15

Værksteds services

Læs mere om vores services hos Bosch Car Service her

Er der andet du kunne tænke dig at vide?

Vi vil med glæde besvare enhver forespørgsel du må have. Venligst kontakt os på: dan@sondergaard-biler.dk . Vi ser frem til at høre fra dig.